HOMEDASHBORDOWNERTUTORIALTIPSBANNERSITEMAP

Nazlyizan Creation

Oct 15, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!


! Assalamualaikum !



Pagi nie yana nak join segmen dari Yuliana Wahit. Dah lama kot tak join segmen pollow2 nie. heheh Jom korang sambil tambah follower sambil berkenalan.

Klik Banner comel diatas. TQ

Jumlah follower 15.10.12 / 11.11am




52 0 Pengomen Terhebat:

Anisa Anuar said...

selamat bersegmen...

Yuliana Wahit said...

TQ join this segmen.. Ajak kawan-kawan lain utk join sama ye.. dan jgn lupa utk blogwalking blogger lain jugak!..

Sue-Rya Qistina said...

selamat bersegmen sis :)

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen Yana :-)

McNa said...

singgah & follow
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Cyida said...

hohoho, bleh join sekali ni! :D

Jue Jaynee said...

506..hehe da sampai

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Mimie Najib said...

balas kunjungan disini ya..done follow here..tQ jgk singgah my blog..datang la selalu ye.. =)

aini shahroni said...

blogwalking~~

cantik blog akak..

selamat berkenalan
^____^

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aqilah Rezali said...

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

CakeLover said...

done follow awk..
http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

eyzad said...

drik segmen yg sama;

done following u

do follow me back kalau berminat :D

http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

iTU AKHiL said...

kunjungan balas ke blog saudari..
salam 1 blogger..^_^

Emas Putih said...

hai sy bw kat sini. dari sgemen sama ^^
http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Pelangi Senja said...

dari segmen yang sama..:)
jemput singgah belog saya juga..:D
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Fendy said...

singgah sini...jom terjah blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

~didiey~ said...

eh???warna tema blog kita sama..hijau n pink! hehe

sy dtg dr segmen yg sama..follow cnie ye

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

izzati nadiah said...

singgah dan follow :)

http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

wany♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

damiya izara said...

http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Call me DayaOwesome said...

Hi there :) Dari segmen yg sama . done follow you . Jom terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

#http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Hatoru Bisco said...

dari segmen yg sama :)
done follow here :D follow balek ye :)

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

#562

Cik Fatyn said...

Dari segmen yg sama. Fatin dah follow. Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>> http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

fardiyah said...

singgah sini dari segmen
http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

hye3 ^_^

Yanie Andierah said...

Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina said...

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

nurun nasuha said...

dari segmen yang sama :)
http://chuachowder.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Girang Arirang said...

dtg dr segmen ni > http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

btw, jom join my 1st Anniversary GA > http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

CiK MeiNa said...

done (:
http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saya Disini said...

gud luck

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Afasz said...

done .. follow awak . dr segmen yg sama kat sini

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nurfara Hani said...

Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Myza Romli said...

dari segmen yg sama :)

http://myzamichiko.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam said...

dr segmen sama,

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

Diera Tekikushika said...

dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

Sue Lynnda said...

Assalam,

Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

Haryati Faizal said...

salam perkenalan....
singgah n follow sini dr segmen yg sama...
jan lupe singgah blog sy pulak....

FaTiMah aZ-zArAh said...

salam ziarah..
dari segmen yang sama..
http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Isabella Bag House said...

Assalamualaikum.

Saya dari segmen yang same
http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saye da folo awk, jemput folo sy balik ea.

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

MisZ aA said...

done follow. dari segmen yang sama.
http://misz-aa.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Syuee fauzan said...

Dari segmen yg sama! Dah follow awak. Follow me bck ok? http://syueefyoora.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Shuhaida Subri said...

Join the tribe ^^
http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

emma michiyo said...

jom upkan follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Alya Balqis Studio said...

datang follow dan singgah...:-)
selamat berkenalan..

Cik Siti Farizah said...

jangan segan jangan silu. hehe ;)

http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

datanglah singgah n follow belog sy k~

PERINGATAN: Penulis tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik komen akaun itu sendiri

Labels

$Pendapatan$ (25) Aktiviti (1) Amal (1) Amalan (1) Anak (1) anakbuah (3) anniversary (1) artis (5) Azimat (6) B'Vite (2) Baju Raya (1) Banjir (4) Bank (1) Banner (1) Bayi (4) berhenti kerja (3) Berita (24) berita harian (1) birthday (2) blin.gd (1) Blogger (13) blogwalking (2) bola (2) BRIM (3) bukan kerana aku tak cinta (6) Cabaran (1) Ceramah (1) Ceritera (137) Ceritera Weekend (47) churp2 (1) CIMB (1) Cinta Hati (148) comel (1) CPUV (6) Craft (3) Cuaca (4) cuti2 (1) Diet (2) DIY (1) Doa (8) domain (3) drama (4) Duit (1) Family (29) FIFA (1) filem (1) Follower (1) Gembira (2) Geram (19) gosip (3) Hadiah (34) hamil (4) Handmade (8) Hari Raya (1) harum malam (1) haziq (1) Hijrah (2) Hobi (1) holiday (12) hospital (2) hujan (1) Info (100) Inspirasi (1) insuran (1) IqramHuzaifah (2) Islam (44) istimewa (3) Jalan Cari makan (18) jalan-jalan (4) kahwin (1) Kanser (2) kata hikmah (1) Kemarau (1) kerajaan (1) kerja (9) kerjabaru (2) Koleksi Baju Raya (1) Komli (1) kuiz (1) Legacy Secret Trading (1) LIKE (1) Lirik (4) makanan (9) masalah domain (1) MBMB (1) melawat (4) membebel (3) Metro (2) Motivasi (1) Nazlyizan (2) Nuffnang (9) Office (17) Passport (1) Pecah Perut (6) Pendapat (12) Penginapan (1) Penyakit (1) percutian (1) Perkahwinan (1) Petua / Rahsia (24) Piala Dunia (1) Produk Kecantikkan (1) produk kesihatan (3) Promot (121) quote (3) Ramadan (3) raya (3) resepi (1) Review (19) Rumah (1) Sahabat (2) SAMB (1) Says (1) Segmen / GA (103) Sharing (242) sinopsis (1) SlimFastDiet (2) SPA (3) sukan (2) Sumbanga (1) Sumbangan (2) Tahun Baru (2) takenote (1) teater (1) tekateki (1) Temuduga (3) terima kasih (7) Testimoni (1) Tips (35) TLDM (4) tol (2) Topup (1) trip (3) Tutorial (12) ubat (1) Uji minda / Pelik (8) Ujian (3) Umrah (3) Video (20) Virus (1) Wayang (2) Wordless Wednesday (58) Zalora (1) zikir (2) Zuriat (3)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...