HOMEDASHBORDOWNERTUTORIALTIPSBANNERSITEMAP

Nazlyizan Creation

Aug 7, 2012

Saya Nak Sampul Duit Exclusive YANA 1st GA


my new entry is after this sticky post


Assalamualaikum .. Salam Sejahterahttp://matcuoi.com

Hari nie yana nak buat 1st GIVEAWAY. Hadiah memang simple sangat TAPI ikhlas tau.





1. Buatkan entri simple bertajuk  - Saya Nak Sampul Duit Exclusive YANA 1st GA

2. Masukkan banner GA ke dalam entri anda dan link back ke sini

3.Hantarkan link penyertaan anda ke ruangan komen entri ini sahaja

4. WAJIB Follow Blog dan LIKE FB YANA.

5. WAJIB Follow Blog dan LIKE FB SPONSOR.

6. Tolong KLIK KLIK KLIK (tunggu sampai habis loading..JUJUR ea)

7. Tarikh tutup GA ini ialah pada 11.08.2012, JAM 11.59pm

Apa yang Exclusive sangat ??? Yana akan Design sampul duit tersebut dengan meletakkan gambar dan nama pemenang. Suka tak?? selalu dapat free dari bank kan. Raya tahun nie boleh lah bagi sanak saudara dengan sampul exclusive dari anda




** GA ini akan terbatal jika peserta kurang dari 20 **
** Support Me TQ **






40 0 Pengomen Terhebat:

nurams naz said...

Join... http://nuramsnaz.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Kesuma Angsana said...

amboi ade segmen juga yek

HanNah said...

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html


Wehehe. join-ii :D

Lieya Syaira said...

lieya join. :D thanks sudi jemput lieya join GA nie. :)
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html
kalau sudi, jom join segmen lieya pula, http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

taqiee din said...

Salam Yana..Taqiee dah Join :)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Joel Leslie said...

salam sejahtera :) sya join ya..

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

tq!! selamat berpuasa!!

NuR IzZaTi said...

join ^_^

http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

amirahramli said...

kita join jgak GA yana nih!tQ

http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau ada masa saya join, mekasih ajak saya join :)

Sue PeLik said...

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

joinnnnnnnnnnnnn

Waalid5035 ™ said...

gudluck!

nenot said...

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

NURUL ◕‿◕ said...

TERIMA KASIH INVITE!
saya join (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Mylamylooo said...

Saya join ;)
http://milamilo93.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

edayahzaid said...

assalamualaikum! selamat menjalani ibadah puasa :)

http://edayahzaid.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Che Rosliza Che mat said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

wana wazm said...

JOIN..
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

assalamualaikum . saya join ini :)

널 사피 나 (Pina) said...

join =)

http://weney98.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

KyleLina said...

join

http://menariksanasini.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

hanani said...

ok saya dh joindah...ngeee

http://hanani-journeyofmylife.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

ELFarahin said...

follow blog ni~ :)

Cik Anis said...

cm best je ^_^

nuha tasnim said...

assalamualaikum ciik yana :)

tasnim join .

http://ntmi-nurultasnim.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

SUPΞЯ ZM said...

Assalamualaikum,join ! Mencuba nasib . Harap-harap ada rezeki <3

http://boringlemons.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Diela Yunyun said...

waoo,awesomee GA :)
http://lolitaberry.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Darling Ninie said...

Assalamualaikum...
Ninie join ye...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Wanieys said...

JOIN :)

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Nurul Farain :D said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

cik yuyu said...

gud luck..

nur_za said...

join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html
id fb: nur hamizah ayub
id follower: nur hamizah

INA_Noorlina said...

sy join sme :)

http://bertuahx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

tqvm :)

Miss Annaz said...

Salam..
Annaz dh join tau..

http://annaz79.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-sampul-duit-exclusive.html

amirah said...

mira join :-)

http://www.keychaincomel.com/2012/08/sy-nk-smpul-duit-exclusive-yana-1st-ga.html

Lissa said...

salam..lisa join ye..

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

iznawzi said...

http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

tiraa affiah said...

assalamualaikum sist :)
saya JOINN .

http://tiraaaffiahathirahlovemr-capitals.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

PERINGATAN: Penulis tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik komen akaun itu sendiri

Labels

$Pendapatan$ (25) Aktiviti (1) Amal (1) Amalan (1) Anak (1) anakbuah (3) anniversary (1) artis (5) Azimat (6) B'Vite (2) Baju Raya (1) Banjir (4) Bank (1) Banner (1) Bayi (4) berhenti kerja (3) Berita (24) berita harian (1) birthday (2) blin.gd (1) Blogger (13) blogwalking (2) bola (2) BRIM (3) bukan kerana aku tak cinta (6) Cabaran (1) Ceramah (1) Ceritera (137) Ceritera Weekend (47) churp2 (1) CIMB (1) Cinta Hati (148) comel (1) CPUV (6) Craft (3) Cuaca (4) cuti2 (1) Diet (2) DIY (1) Doa (8) domain (3) drama (4) Duit (1) Family (29) FIFA (1) filem (1) Follower (1) Gembira (2) Geram (19) gosip (3) Hadiah (34) hamil (4) Handmade (8) Hari Raya (1) harum malam (1) haziq (1) Hijrah (2) Hobi (1) holiday (12) hospital (2) hujan (1) Info (100) Inspirasi (1) insuran (1) IqramHuzaifah (2) Islam (44) istimewa (3) Jalan Cari makan (18) jalan-jalan (4) kahwin (1) Kanser (2) kata hikmah (1) Kemarau (1) kerajaan (1) kerja (9) kerjabaru (2) Koleksi Baju Raya (1) Komli (1) kuiz (1) Legacy Secret Trading (1) LIKE (1) Lirik (4) makanan (9) masalah domain (1) MBMB (1) melawat (4) membebel (3) Metro (2) Motivasi (1) Nazlyizan (2) Nuffnang (9) Office (17) Passport (1) Pecah Perut (6) Pendapat (12) Penginapan (1) Penyakit (1) percutian (1) Perkahwinan (1) Petua / Rahsia (24) Piala Dunia (1) Produk Kecantikkan (1) produk kesihatan (3) Promot (121) quote (3) Ramadan (3) raya (3) resepi (1) Review (19) Rumah (1) Sahabat (2) SAMB (1) Says (1) Segmen / GA (103) Sharing (242) sinopsis (1) SlimFastDiet (2) SPA (3) sukan (2) Sumbanga (1) Sumbangan (2) Tahun Baru (2) takenote (1) teater (1) tekateki (1) Temuduga (3) terima kasih (7) Testimoni (1) Tips (35) TLDM (4) tol (2) Topup (1) trip (3) Tutorial (12) ubat (1) Uji minda / Pelik (8) Ujian (3) Umrah (3) Video (20) Virus (1) Wayang (2) Wordless Wednesday (58) Zalora (1) zikir (2) Zuriat (3)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...